Vesijuoksu

Onko vesijuoksu lajina vieras tai mielestäsi tylsä? Tuntuuko, ettei se oikein edes käy liikunnasta? Anna Energiabuusterin kääntää ajatuksesi!
Vesijuoksu
Vesijuoksu on nivelystävällinen, tehokas liikuntamuoto, joka kehittää kestävyyskuntoa ja laittaa myös lihakset töihin. Kun vesijuoksun päälle huhkii altaassa vielä lihaskuntoliikkeitä veden vastusta hyödyntäen, on hienvirtaus taattua (eikä sitä altaassa edes huomaa)! Vesijuoksu sopii hyvin kaiken ikäisille ja kuntoisille, myös esim. leikkausten jälkeen kuntoutumiseen vesijuoksu on turvallinen ja tehokas liikuntamuoto. Energiabuusteri tarjoaa vesijuoksuvalmennusta ja vesitreeniohjausta erilaisin palvelukokonaisuuksin, katso alta palvelupaketit hintoineen!
Palvelupaketit ja hinnasto

Vesijuoksutekniikka

Yksi 45 minuutin tapaaminen, jossa käydään läpi perusvesijuoksutekniikka sekä muutamia erikoistekniikoita.

Hinta yhdeltä: 65 €
Hinta kahdelta: 55 €/osallistuja
Hinta kolmelta: 30 €/osallistuja

Vesijuoksutekniikka + henkilökohtainen vesijuoksuohjelma omiin tavoitteisiin pohjautuen
Kaksi 45 minuutin tapaamista, jossa käydään läpi perusvesijuoksutekniikka sekä muutamia erikoistekniikoita. Lisäksi saat kirjallisen (sähköisen) henkilökohtaisen vesijuoksuohjelman, pohjautuen asiakkaan omiin tavoitteisiin, jota noudattaa seuraavat 2 kk. Jos tulette pareittain tai pienryhmässä, saatte kaikki saman ohjelman, jonka mukaan jatkatte juoksutreenejä yhdessä tai erikseen.

Hinta yhdeltä: 130 €
Hinta kahdelta (samalla kuntotasolla olevalta): 100 €/osallistuja