Lapsi-aikuinen-uimakoulu 18:30 (Paattisten aluetalo)

95,00 

Lapsi-aikuinen-uimakoulussa pääsette yhdessä lapsenne kanssa harjoittelemaan tärkeitä vesitaitoja hauskojen pelien, leikkien ja laulujen kautta!

Kirjoitathan kurssille osallistuvan aikuisen sekä lapsen nimen tilauksen kommentit-kohtaan maksuvaiheessa.

2 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Lapsi-aikuinen-uimakoulu (7-9-vuotiaat)

Lapsi-aikuinen-uimakoulu on tarkoitettu yhteiseksi puuhaksi lapselle ja tutulle aikuiselle (vanhempi, kummi, isovanhempi tms). Uimakoulun aikana harjoitellaan monia erilaisia, tärkeitä vesi- ja uintitaitoja erilaisten leikkien, laulujen ja pelien avulla. Tarkoituksena on, että jokainen aikuinen pääsee osaavassa ohjauksessa opettamaan omalle lapselleen näitä asioita. Lapsi-aikuinen uimakouluun ei ole minkäänlaista lähtötasoa.  Jokainen saa edetä omaan tahtiinsa ja uimakoulua pitää koulutettu uimaopettaja, jolta jokainen uintikaksikko saa tarvitsemaansa, henkilökohtaista apua. Yhdessä oman aikuisen kanssa polskiminen on takuuvarmasti hauskaa ja kehittävää niin lapselle kuin aikuiselle!

Uimakoulu pidetään Paattisten aluetalolla ke ja to 8.5-29.5 (7 kertaa) klo 18:30-19. Tarkemmat kurssipäivät:

ke 8.5

to 9.5

ke 15.5

to 16.5

ke 22.5

to 23.5

ke 29.5

 

Altaan lämpötila on 28 astetta, syvyys 0,70-1,30 m.

 

Yhden lapsen kanssa yhdelle kurssikerralle voi osallistua yksi aikuinen. Kurssin aikana voi aikuista vaihtaa, jos esteitä ilmenee.

Kirjoitathan kurssille osallistuvan aikuisen sekä lapsen nimen tilauksen kommentit-kohtaan maksuvaiheessa.

Mikäli maksat tilauksesi ePassi-, Smartum- tai Edenred-liikuntaeduilla, kirjoitathan tämänkin kommentit-kohtaan maksuvaiheessa ja saat lisäohjeet sähköpostitse. Maksu tulee olla suoritettuna vähintään 5 päivää ennen (3.5) uimakoulun alkamista.